İşletme ve Ekonomi Kulübü

4 Mart Cumartesi günü Nasuh Mahruki ve kulüp üyelerimizin katılımıyla 2. Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz!

ADventure Reklamcılık Yarışması 20. yılında reklamcılık sektöründe fark yaratanları arıyor! Reklamcılık sektörüne ilgisi olan ve bu macerada ben de varım diyen herkesi aramıza bekliyoruz.

Boğaziçi Üniversitesi’nin 6 kariyer kulübünün ortak olarak düzenlediği Boğaziçi Kariyer Günleri (P&R Days) bu yıl 25-26 Nisan’da Güney Kampüs’te seni bekliyor!
Farklı sektörlerin önde gelen şirketlerini hem yakından tanıma hem de iş-staj imkanlarını öğrenme fırsatı yakalayacağın stantlar ve oturumlarla birbirinden renkli ve dolu iki gün seni bekliyor olacak!

Boğaziçi Marka Zirvesi 6-7 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde sizlerle! Boğaziçi Marka Zirvesi 10. yılında, markaların ruhunu ortaya koyan hikayelerini duayen isimlerden dinleme fırsatı sunuyor. Sporda, sanatta, iş dünyasında ve hepimizin hayatında olan marka ve pazarlama kavramlarını her açıdan ele alacak olan Boğaziçi Marka Zirvesi 10. yılında “it’s all about storytelling” mottosuyla birbirinden değerli konuşmacıları ve ilham veren oturumlarıyla katılımcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Etkinliğimiz sertifikalıdır.

2. Genel Kurul Toplantımız 4 Mart Cumartesi günü 11.30’da Demir Demirgil Salonu’nda gerçekleşecektir.

Önümüzdeki dönemi konuşacağımız ve AKUT Vakfı Başkanı Sayın Nasuh Mahruki’yi ağırlayacağımız genel kurulumuza tüm üyelerimiz davetlidir.