FMCG Case Camp

FMCG Online Case Camp, Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden seçilmiş öğrencileri ve FMCG sektörünün en prestijli şirketlerini aynı platformda buluşturmayı hedefleyen bir kariyer aktivitesidir.

FMCG Online Case Camp; şirket sunumları, vaka çalışmaları, focus gruplar, interaktif oyunlar, inspiring talk oturumları ve daha birçok interaktif aktiviteyle katılımcılarına FMCG dünyasının kapılarını açarken, öğrencilerin modern iş hayatına ilk adımlarını atmalarını sağlıyor.

Şirketler ile öğrencileri etkileşimli bir atmosferde bir araya getiren Case Study oturumları, şirketlerin kariyer olanaklarını ve çalışma ortamlarını anlatabileceği Şirket Kariyer Sunumları, şirketlerin yönetim kadrolarında bulunan önemli isimlerin kariyer öykülerini ve ilham verici sunumlarını içeren Inspiring Talks oturumları ve interaktif aktiviteleri içeren aktivitede, birçok şirketin standı da fuaye alanında gün boyu yerini almakta.

Kariyerlerine yön vermek ve FMCG sektörünü daha yakından tanımak isteyen 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerine üç günlük heyecanlı bir deneyim fırsatı sunuyor.